Salut, cu ce te pot ajuta?
Coş

Livrari si retururi

Expedierea pachetului dvs

Pachetele sunt, în general, expediate în aceeași zi până la ora 15:00 după primirea plății sau a comenzii și sunt expediate prin Cargus cu urmărire și predare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin Palet cu semnătura necesară, se va aplica un cost suplimentar, așa că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Indiferent de alegerea de expediere pe care o faceți, vă vom oferi un link pentru a vă urmări coletul online.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare, precum și costurile poștale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să vă grupați articolele într-o singură comandă. Pachetul tau va fi expediat cu grija deosebita pentru protejarea obiectelor fragile.

Cutiile sunt de dimensiuni mari și articolele dumneavoastră sunt bine protejate.

Politica de returnare si rambursare

În cazul oricărei nemulțumiri, ne puteți trimite produsul înapoi în 7 zile. Vom trimite etichetele necesare pentru aceasta prin e-mail. Taxa va fi plătită de noi. Rambursarea va fi returnată în contul clientului în același mod în termen de 7 zile de la primirea integrală a produsului.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website