Salut, cu ce te pot ajuta?
Coş

Termeni și condiții

Bun venit pe Miezdenuca.ro. Acești termeni și condiții descriu regulile și reglementările pentru utilizarea platformei noastre online. Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a face o achiziție sau de a utiliza serviciile noastre.

Definiții

„Miezdenuca.ro” se referă la platforma noastră online, inclusiv site-ul web, conținutul și serviciile oferite.

„Utilizator” sau „dvs.” se referă la orice persoană care accesează sau folosește site-ul nostru web sau cumpără produse prin intermediul platformei noastre.

„Produse” se referă la fructele uscate și bunurile aferente disponibile spre vânzare pe Miezdenuca.ro.

Înregistrarea contului

2.1. Pentru a efectua o achiziție pe Miezdenuca.ro trebuie să vă creați un cont și să furnizați informații corecte și complete.

2.2. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acreditărilor contului dvs. și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul dvs.

2.3. Sunteți de acord să ne notificați imediat orice utilizare neautorizată sau încălcare a securității contului dumneavoastră.

Informații despre produs și disponibilitate

3.1. Ne străduim să oferim informații exacte și actualizate despre produse pe site-ul nostru web. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile sunt fără erori, complete sau actuale.

3.2. Toate produsele sunt supuse disponibilității și ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse disponibile pentru vânzare sau de a întrerupe orice produs în orice moment, fără notificare prealabilă.

3.3. Facem eforturi pentru a afișa cu acuratețe culorile și imaginile produselor noastre pe site-ul nostru web, dar nu putem garanta că afișajul dispozitivului dvs. va reprezenta cu exactitate produsele.

Comanda si Plata

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe Miezdenuca.ro, sunteți de acord să achiziționați produsele selectate la prețurile indicate, inclusiv orice taxe, taxe și taxe de transport aplicabile.

4.2. Odată ce comanda dumneavoastră este trimisă, aceasta constituie o ofertă de cumpărare a produselor. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau respinge oferta dumneavoastră la discreția noastră.

4.3. Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv carduri de credit/debit și sisteme electronice de plată. Sunteți de acord să furnizați informații de plată corecte și valide.

4.4. Toate plățile sunt procesate în siguranță prin procesatori de plăți terți de încredere.

Livrare și livrare conditii

5.1. Vom depune eforturi rezonabile pentru a livra produsele la adresa de livrare furnizată de dvs. în intervalul de timp estimat. Cu toate acestea, nu putem garanta anumite date sau ore de livrare. 5.2. Riscul de pierdere sau deteriorare a produselor vă trece la livrare. Vă rugăm să inspectați produsele la primire și să ne comunicați orice daune sau discrepanțe într-un timp rezonabil.

Retururi și rambursări

6.1. Ne străduim să vă asigurăm satisfacția cu produsele noastre. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați într-un timp rezonabil pentru a discuta posibilele opțiuni. 6.2. Putem accepta retururi sau oferim rambursări sau înlocuiri pentru produse deteriorate sau defecte, la discreția noastră și în cadrul legal aplicabil.

Proprietate intelectuală

7.1. Miezdenuca.ro și conținutul acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la logo-uri, mărci comerciale, text, grafică, imagini și software, sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală și sunt deținute sau licențiate de către noi. 7.2. Nu puteți utiliza, reproduce, distribui sau modifica orice conținut de pe Miezdenuca.ro fără acordul nostru scris prealabil.

Limitare a răspunderii

8.1. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Miezdenuca.ro și proprietarii, angajații, agenții și afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru nicio daune directe, indirecte, incidentale, consecutive sau speciale care decurg din sau în legătură cu utilizarea site-ul web sau achiziționarea produselor noastre. 8.2. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru nicio pierdere, daune sau vătămări rezultate din utilizarea produselor noastre.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

9.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după postarea pe Miezdenuca.ro 9.2. Utilizarea în continuare a site-ului și a serviciilor noastre după orice modificare constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor revizuite.

Legea aplicabilă și jurisdicția

10.1. Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. 10.2. Orice dispute care decurg din sau în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [informații de contact].

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website